WordPress.org

News

WordPress 3.0.2 på nynorsk, språkvaska og fin

WordPress 3.0.2 på nynorsk, språkvaska og fin


WordPress 3.0.2 er akkurat komen ut, og me er særs kjapt ute med nynorsk omsetjing. Du kan lasta ned på denne sida,eller bruka oppdateringsverktyet på styringspanelet i WordPress-installasjonen din. Det vil heilt sikkert vera att nokre feil og halvdårlege omsetjingar, men mykje av denne WordPress-utgåva er språkvaska og retta opp. Kom gjerne med innspel om du har framlegg til betre omsetjingar, eller bli med på omsetjingslaget.

2 svar til “WordPress 3.0.2 på nynorsk, språkvaska og fin”

 1. Mattis Hovden Aas Avatar
  Mattis Hovden Aas

  Fine greier.

  Noen småting jeg gjerne vil pirke på, noe jeg har påpekt før:
  – «Styringspanelet» blir litt for langt (i Opera, i hvert fall), så det havner under ikonet til venstre. Hvorfor ikke endre det til ubestemt form – «Styringspanel» – akkurat som den engelske «Dashboard» og den norske (bm.) «Kontrollpanel»?
  – Uttrykkene rundt innstikk er litt uklare; på innstikksiden står det «Ta i bruk» og «Skru av», mens når et innstikk er blitt oppdatert, står det «Slå på innstikket».

  Ellers supert arbeid. God romhjul!

 2. Flott du minna meg på dette att. Eg hadde det på lista mi, men av og til er lista for lang, og det tek tid å få gjort noko.
  No som WordPress 3.0.4 nyst er kome ut, har eg nytta høvet til å rette opp i omsetjingane slik du føreslo. Eg vonar det har gjeve betre konsekvens og betre utsjånad. Viss du auto-oppdaterer, skal det mellom anna stå «Styringspanel» no. Takk!

Legg att eit svar