WordPress 3.9.1 er ute, men ikkje ferdig omsett

Gode dykk: WordPress 3.9.1 er ute, slik at nynorskfolk skal kunna få dei nye funksjonane i programmet – men nynorskomsetjinga er ikkje fullført. Eg har ikkje hatt tid, og har berre snøgt fått sett gjennom dei omsetjingane andre har gjort.

Mellom linjene: Viss nokon har tid til å omsetja, er det flott. Då skal eg lova å godkjenne omsetjingar snøgt, og så byggjer me ei ny WordPress-utgåve når omsetjinga er meir komplett. Til så lenge har me i alle fall ein delvis ferdig 3.9.1.

6 tankar om “WordPress 3.9.1 er ute, men ikkje ferdig omsett

  1. Hei!
    Det har ikkje vore stor aktivitet her i det siste. Så eg veit ikkje om dette er staden for å kome med ein kommentar. I desse dagar kan det vere plass nemne bruken på bruken av orda «å velja(e)» og «eit val» i nynorskutgåva av WordPress. Eg er på ingen måte skulert i språk, men så lang eg har funne ut skal vi halde g-en utanfor på nynorsk. Eg har funne velg, velgje og valg etter eit enkelt søk. Er det ein grunn for desse formene er brukt?

  2. Hei! Grunnen til at det er slik, må heilt enkelt vera slurv. Eg var ikkje klar over problemet, men skal sjå om eg får tid til å rette på dette. Takk for tilbakemelding!

Legg att eit svar